21 נוב' 2024
המייל האדום
חדשות באר שבע והנגב
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
בריאות
פנאי ואוכל
המיוחדים
כל הערים
חדשות באר שבע והנגב
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
בריאות
פנאי ואוכל
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
כאן מכינים את הבורקס הכי טעים בבאר שבע, שחוגג 45 שנה
המוסד ששמו קונדיטורית הפיקוד "אומי" מציין 45 שנה להיווסדו. לתושבי באר-שבע והסביבה אין ספק:" המקום מספר אחת בארץ". מה סוד ההצלחה, ובעיקר מה סוד הבורקס?
יעקב לוי
|
24.06.24
היין של יקב רמת נגב על המפה - עם זכייה מפוארת בחו"ל
היין שזכה, אקסודוס גרנד רזרב 2018, התחרה מול 18,000 יינות מכל רחבי העולם, בהם גם יקבים ותיקים וגדולים. זוהי הזכייה הראשונה של יקב ישראלי בפרס היוקרתי
עודד בר-מאיר
|
20.06.24
אין כמו במיה: התבשיל שיקליל לכם את הימים החמים
פיני מקליל את האווירה עם תבשיל במיה ורצועות בשר בתיבול נענע ורכז רימונים. תוסיפו אורז ואטריות דקיקות ותקבלו שילוב מושלם
פיני לוי
|
20.06.24
יורו 2024: שני טאפאסים קלילים שישדרגו לכם את המשחקים
הטורניר האירופאי הגדול מביא הפוגה קלה מהמציאות הקשוחה. פיני מכין לכבודו שני נשנושים מושלמים לימי הקיץ: קורנביף ביתי ודג כבוש
פיני לוי
|
13.06.24
שבועות, הגרסה הטבעונית: עדשים, תרד וסלק עושים חג שמח
פיני עושה כבוד בשולחן החג גם לאורחים הטבעונים, עם שני סלטים עשירים בערכים תזונתיים שמאזנים את מטעמי החלב
פיני לוי
|
06.06.24
דביר קרפ נרצח ברעים, השבוע בית הקפה שלו נפתח מחדש
התרגשות רבה נרשמה השבוע כשבית הקפה "שוקולד קפה" נפתח מחדש במועצה האזורית אשכול, כשמונה חודשים אחרי שדביר קרפ ז"ל נרצח בשבת השחורה בקיבוץ רעים. אשתו לשעבר, רעות, ושותפו אורי שטיינר, יצאו בגיוס המונים כדי להחזיר לפעילות את מפעל חייו
עודד בר־מאיר
|
31.05.24
ספיישל שבועות מלוח ומתוק: אורז בחלב בשתי גרסאות
לקראת שבועות פיני חוזר אל טעמי הילדות, אל מעדן האורז בחלב עם הניחוחות הנפלאים של הקינמון והווניל. ואם תרצו, יש גם את הגרסה המלוחה עם תרד, רשאד וקשקבל
פיני לוי
|
30.05.24
השווארמה כבשה את באר שבע: מסע בין שיפודים מסתובבים בבירת הנגב
לקראת ל"ג בעומר, שידוע כחג של הרבה בשר, יצאנו לבדוק איך הפכה השווארמה למנה הכי מבוקשת בבאר שבע. מהן ההעדפות של חובבי המאכל האהוב, כמה זה יעלה לכם, והכי חשוב: עד כמה תוספת השומן במנה הכרחית או מזיקה לבריאות
יעקב לוי
|
24.05.24
הכנה קצרה, בישול ארוך: מפגש פסגה בין נקניקיות לבירה
חשבתם שנקניקיות זה רק לילדים? תחשבו שוב. השילוב בין נקניקיות איכותיות, שהתבשלו זמן ממושך עם בירה, הופך למעדן אמיתי. ויש גם בונוס: פירה כפרי טעים להפליא
פיני לוי
|
23.05.24
שני סודות בסיר אחד: סופריטו עוף ירושלמי מושלם
כל מה שצריך לעשות כדי שהמנה הפופולרית והמשביעה הזו תהפוך להצלחה מובטחת, וגם: עם מה מומלץ להעשיר אפילו יותר את התבשיל
פיני לוי
|
16.05.24
עצמאות, אבל אחרת: סינייה ביתית בתנור עם בשר ובורגול
לקראת יום העצמאות, שיהיה שונה השנה מכל מה שהכרנו, פיני בחר במתכון ביתי: מגש מפואר של סינייה בתערובת מיוחדת. ויש גם אופציה צמחונית
פיני לוי
|
09.05.24
עם גבינות, זעתר וסומק: גרסאות מפתיעות של פיתות ממולאות
פסח מאחורינו וזה הזמן להכין פיתות חמות וטריות, עם כמה אפשרויות מילוי. אפשר לאכול אותן כמו שהן או כמצע מושלם לסלטים
פיני לוי
|
02.05.24
"היא טרפה את החיים": הכריך של התצפיתנית שנרצחה יופץ בכל הארץ
רוני אשל ז"ל הייתה בשלנית יצירתית, חובבת מנות מושחתות. מנת הספיישל שנהגה להכין לבני משפחתה מצאה את דרכה אל ליבו של חיים כהן וגם לתפריט של 100 סניפי רשת גרג. "אנחנו שמחים שההנצחה שלה תהיה חלק מבילוי של הרבה אנשים", אומר אביה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
מרגש: מרימים כוס לזכרם של ליבי וחבריה שנרצחו ב-7 באוקטובר
40 תוויות בירה שעיצבו סטודנטים משנקר הנדסאים מספרות את סיפוריהם של 40 נופלי ונרצחי ה-7 באוקטובר. אחת מהם היא ליבי מגורי כהן, שנרצחה במסיבה בנובה. "קראנו לה שמש, היא הייתה הבנאדם הכי שמח על הכדור הזה", אומרת אמה שלי משל יוגב, שעזבה את כל עיסוקיה כדי להנציח את בתה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
היוזמה המופלאה של שיר עוזיאל: להכיר את החטופים דרך האוכל
את סיפוריהם של 50 חטופות וחטופים, עם מתכוני המאפים האהובים עליהם, הפכה שיר עוזיאל ל"טעם של בית", אתר צבעוני ומעורר תיאבון. מאות אלפים כבר נכנסו, קראו, אפו, הגיבו, הפיצו והעלו חיוך על פני המשפחות. "הצלחתי לגרום לאנשים להכיר את החטופים דרך האוכל שהם אהבו"
מירית קושניר סטרומצה
|
26.04.24
עונג תימני: הלכנו לטעום את לחם הטאבון לפסח של משפחת קרני
משפחת קרני מבאר-שבע שעלתה מתימן מציגה: מסורת האפיה בטאבון בחול המועד, הכי אותנטי שיש. "אין כמו האוכל הביתי, המאפים מקמח מצות הם הכי מקוריים והכי טעימים"
יעקב לוי
|
25.04.24
סיר הצגה: מאלובה כשרה לפסח עם קציצות בקר
את המאלובה תמיד כיף להכין, גם בגלל אפקט השואו של הפיכת הסיר. דורש השקעה, אבל המאמץ משתלם בהחלט
פיני לוי
|
18.04.24
תבואו רעבים: שני סירים חגיגיים ועוגה מנצחת לארוחת ליל הסדר
כתף טלה עם תפוז ושקדים ירוקים, קציצות דג ברוטב חמצמץ ועוגת אגוזים משלושה מרכיבים: קבלו את התפריט שיסדר לכם את ערב החג
פיני לוי
|
11.04.24
תוספת לכריך, שדרוג לסלט: קציצות כרובית משגעות
טיגון לביבות מפרחי כרובית עם תוספת של רוטב לימוני חמצמץ נהדר, יוצר ארוחה טעימה, קלילה ומזינה גם עבור צמחונים
פיני לוי
|
04.04.24
תתכוננו לקבל מחמאות: עוף על לאפה עם בצל מתובל
קבלו מנה קלה להכנה, שמאפשרת קיצורי דרך: עוף על פיתה או לאפה עם המון המון בצל מתובל בסומק וצנוברים. ובפינת הצבע: סלט עגבניות שמש וטחינה ירוקה
פיני לוי
|
28.03.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות