קהל הלקוחות מפרגן ברשתות החברתיות ומבקרי קולינריה מעניקים ציונים גבוהים וממליצים בחום: ' הבאגט של אורי' ברחוב החלוץ בעיר העתיקה בבאר-שבע, הוא מוסד קולינרי ששמו הולך לפניו בבירת הנגב וברחבי הארץ.
צריך פשוט לראות, וכבר מבינים לבד. זה הבאגט הפריך עם בחירה של טונה, שקשוקה, שניצל או חביתת ירק, עם שלל הסלטים וחמוצי הבית, שלא מותיר ספק כי מדובר בחוויה שרק נותנת טעם של עוד.
מי שמנצח על המלאכה הוא אורי כהן. מזה 38 שנים הוא מנהל צוות מעולה של בשלנים ומומחי תבשילים שהולכים איתו יחד, וכמו שאומרים 'צוות מנצח לא מחליפים'.
בביקור אצל 'הבאגט של אורי' אפשר להתרשם כיצד המנות נמכרות כמו סרט נע במפעל, כאשר בכל מנה משקיעים כך שתהיה מאוזנת ועשירה. אורי נותן את הטאצ' הקסום, שקוע בכל סנדוויץ' כאילו הוא עולם ומלואו. הוא מקפיד במקביל לתת יחס אישי לכל אחד ואחת, וזה גם סוד ההצלחה.
"יחס אישי מכל הלב, נתינה וחיבור עם אנשים", מסביר כהן. "אני מסתכל לכל אחד בגובה העיניים, נותן לו יחס של כבוד, מציע לו מבחר סלטים ועושה מיקס כך שבסוף הקליינט יוצא מרוצה ושבע".
הסלוגן שמלווה את 'הבאגט של אורי' הוא פשוט וקולע - 'טריות מנצחת'. וזו לא סתם סיסמה, עפי שניתן להתרשם מהמהירות שבה "עפים" חומרי הגלם הטריים מהדוכן לפיות הרעבים שממתינים להם.
"אין על 'הבאגט של אורי", הוא משפט שתשמעו מהמון קליינטים, וגם מבקרי קולינריה לא חוסכים בשבחים ומעניקים למקום לא פחות מחמישה כוכבים.
קראו גם:
אז ברור שאכלנו את כריך השניצל עם מיטב הסלטים ולא יכולנו שלא להצטרף לאלה שממליצים ומשבחים. לפני שאנחנו מסיימים, ראוי להדגיש כי מאחורי ההצלחה הגדולה של ' הבאגט של אורי' עומדת גם רעייתו, ענת כהן, שהיא גם ציירת מוכשרת ואישה מדהימה, מלאת נתינה ואהבה לזולת.