אורן סגרון, שחקנה של הפועל באר שבע שפרש לפני מספר חודשים ממשחק, שב בשבוע שעבר ארצה לאחר שהות ארוכה בארצות הברית וכבר קיבל הצעה מפתה לחזור לשחק כדורגל באופן פעיל.
סגרון, שתלה את נעליו לאחר שמכבי ירדה לליגה א' בסוף עונת 2006-2007, קיבל הצעה לשוב לפעילות במדי הקבוצה של מוטי אבוקסיס תמורת שכר חודשי ומענק עלייה שמן במידה שהקבוצה תעפיל בסיום העונה הקרובה לליגה הלאומית.
"אורן שמע את האנשים של מכבי, אבל הוא נחוש לא לחזור לשחק יותר כדורגל", אמרו מקורביו. "כרגע יש לו תוכניות אחרות בתחומים אחרים".
למרות דברי המקורבים, במכבי לא יוותרו כל כך מהר ובימים הקרובים יופעלו לחצים על השחקן כדי שיחזור לכר הדשא.
בסוף השבוע שעבר חזרה מכבי באר שבע, בהדרכתו של המאמן שרון אביטן, ממחנה האימון שנערך בקיבוץ דורות. בקבוצה מציינים כי המחנה תרם מאוד לגיבוש הקבוצתי ולתקשורת המקצועית בין השחקנים. בין השאר ניצחה הקבוצה (1:2) את עירוני נתיבות במהלך המחנה.
במחזור פתיחת העונה בליגה א', שתצא לדרך בשישי הקרוב, תשחק מכבי בחוץ מול בית"ר כפר סבא.


