אסנת, אם לשני ילדים מהיישוב עומר, קבעה עבורם תור לרופאת שיניים במרפאת "בית הנשיאים" בשבוע שעבר. התור נקבע לשעה 12:00 בצהריים, ואסנת תכננה להגיע לאזור כ־20 דקות לפני הזמן על מנת לחפש חנייה.
2 צפייה בגלריה
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
(צילום: הרצל יוסף)

כשנכנסה עם הרכב מכיוון רחוב חיים יחיל ומשם לקרן היסוד, הבינה שעשתה טעות גדולה. "היה שם פקק תנועה שפשוט לא זז", היא מספרת. "במשך רבע שעה התקדמתי 200 מטר. לאורך כל הרחוב רכבים עמדו בחנייה כפולה, ולא נראה היה שלמישהו אכפת. זאת הפעם האחרונה שאני נכנסת לאזור הזה עם הרכב, פשוט סיוט".
אסנת, אגב, לא מצאה מקום חנייה באזור קרית הממשלה ונאלצה להחנות את רכבה בפאתי שכונה א'. אל התור שנקבע לרופא היא הגיעה באיחור של רבע שעה.

תהליך התחדשות


שכונת המרכז האזרחי בבאר־שבע נמצאת בלב העיר ומשמשת כמרכז עסקים מרכזי. בין היתר נמצאים בה קניון קריית הממשלה ומשרדיה, היכל בתי המשפט, ביטוח לאומי, קופת חולים ג', בית המלון "לאונרדו", סניפי בנק, מרכז "רסקו" בו פועלים עסקים רבים, ועוד.
בימים אלה נמשכת באזור הבנייה המואצת של בית החולים "אסותא", ובשנתיים האחרונות הוחל באיכלוסו של גורד השחקים "M טאואר" שאליו עוד צפויים לעבור בעלי עסקים רבים.
באופן כללי, שכונת המרכז האזרחי עומדת במרכז תהליך התחדשות עירוני שבמסגרתו תתאפשר תוספת של אלפי יחידות דיור לשכונה, לצד הגדלת ההיצע התכנוני למסחר ותעשייה.
התוכנית מתבססת על הנחיות תוכנית המיתאר הכוללת לבאר־שבע 2030 ומעמידה כלים תכנוניים לפיתוח המרכז האזרחי כמרכז עסקים ראשי, עם תחבורה ציבורית מודרנית, חיי תרבות ובילוי, תעסוקה מגוונת, נגישות למוסדות ציבור וממשל, והיצע משמעותי של יחידות דיור המציעות איכות חיים עירונית.

2 צפייה בגלריה
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
שכונת המרכז האזרחי באר שבע
(צילום: הרצל יוסף)

קראו גם:

אלא שתוכניות, לחוד, ומציאות, לחוד. כפי שתיארנו בפתיחת הידיעה, מצב תשתיות התחבורה בשכונת המרכז האזרחי לא מאפשר לתושביו ולמבקרים שבו תנאים אידיאליים במהלך הגעה לאזור.
ממספר בדיקות שערכנו לאורך כשבועיים עולה כי הבעיה הגדולה ביותר היא ברחוב קרן היסוד, ליתר דיוק, בצד המסחרי של הרחוב, בו נהגים משאירים את רכבם בחנייה כפולה בזמן שהם יורדים לאכול משהו באחת המסעדות שפועלות ברחוב. לדברי תושבים בשכונה, אין אכיפה כלל בחלק זה של הרחוב.
"שומעים מדי פעם שפיקוח עירוני כורז לנהגים להזיז את הרכב, ובזה זה מסתיים", מספר משה, תושב השכונה. "לאורך הרחוב ישנו מפרץ של חנייה בכחול־לבן, אבל במקביל אליו אנשים פשוט מעמידים את הרכב ומצפצפים על נהגים אחרים. הכי אירוני שיש בחלק הזה של הכביש בתי ספר ללימוד נהיגה. יש בכביש תנועה גדולה של בני מיעוטים שלא סופרים אף אחד. נוצר צוואר בקבוק עד למעגל התנועה ברחוב הנרייטה סולד, והתנועה ברחוב הזה פשוט בלתי נסבלת".

אורבים לחניה


עומסי התנועה בקרן היסוד וברחובות הסמוכים אליו: חיים יחיל והנרייטה סולד, הם רק אחת מהבעיות בהן נתקלים נהגים המבקשים להגיע לאזור המרכז האזרחי.
בעיה גדולה נוספת היא היעדר מקומות חנייה באזור. לרשות המבקרים אמנם עומדים חניות בתשלום ברכבת, במרכז רסקו, בקניון קרית הממשלה, סמוך למלון "לאונרדו" ומעבר לכביש שדרות רגר, אבל חניונים אלה נתפסים במהירות בשעות הבוקר, וסיור באזור יכול להפוך לחוויה מתסכלת מאוד בחיפוש אחרי חניה.
לדוגמה, כל אזור החנייה המסומן בכחול־לבן בכביש של רחוב מקס נורדאו, המקביל לחניון הרכבת הסמוך, מלא לכל אורכו. בלית ברירה, נהגים רבים נאלצים להחנות את רכבם בחניות העפר המאולתרות שבאזור, שהפכו השבוע עם ירידת הגשמים לאזור בוצי ולא בטיחותי.
"אנשים אורבים לחנייה במשך דקות ארוכות", מספר אחד העובדים בסניף הבנק של מזרחי. "אם לא הגעת לאזור של קריית הממשלה לפני שמונה בבוקר, לא תמצא בו חנייה. הגעת בצהריים? אתה צריך הרבה מזל. כבר קרה שהתפתחו פה מריבות על חנייה. יש פה בנייה של מוסדות ציבור נוספים, ובלי תשתיות מתאימות כל הכבישים פה מסביב פשוט לא יעמדו בעומס של המכוניות. אין פה תרבות נהיגה. ההמתנה הזאת לחניות גם גורמת לפקקי תנועה ומספיק שרכב אחד עומד כדי לחפש חנייה כדי ליצור פקק תנועה".

בורחים מהפקק


על רקע הבנייה באזור לא נותר אלא לתהות האם עיריית באר־שבע מתכננת לשדרג את תשתיות התחבורה בשכונת המרכז האזרחי ולהתאים אותן לצרכיהם של תושבי העיר, תוך התחשבות בתושבי השכונה.
"אני מעריך שהאזור הזה יהפוך בעתיד למבוקש מאוד", אומר אדם המתגורר ברחוב דוד וולפסון הסמוך לקרית הממשלה, "אבל כרגע כל היציאה מהחניון של הבניין היא סיוט אם מדובר בשעות הצהריים. אנחנו תלויים בחסדיהם של האנשים שעומדים בכביש כדי שיתנו לנו להשתלב בתנועה".
יש לציין כי סמוך לרחוב דוד וולפסון נפתח בשנה האחרונה כביש חדש שנועד להקל על עומסי התנועה. הכביש מחבר בין רחוב שדרות שז"ר לקרן היסוד, ומבדיקה של "ידיעות הנגב" עולה כי רבים מהנהגים שעושים בו שימוש הם בעיקר כדי "לברוח" מהפקק הנוראי באזור המסחרי של קרן היסוד.
גם לאורך כביש זה, החניות עמוסות לגמרי, ונהגים רבים משאירים בלית ברירה את הרכב על אי התנועה המפריד בין שני נתיבי הנסיעה וגורמים לסכנה בטיחותית בעת חציית הכביש.
מעיריית באר־שבע נמסר בתגובה: "העירייה פועלת באופן שוטף מול משרד התחבורה לשיפור מתמיד של מערך התחבורה והנגישות בעיר, ובפרט באזור מרכז האזרחי, אך מטבע הדברים, לא ניתן לספק את כל הביקושים למרכז העיר באמצעות רכבים פרטיים. לצד פיתוח ולשיפור התשתיות, פועלת עיריית באר־שבע ליצירת אלטרנטיבות נוספות להגעה למרכז העיר, ובמסגרת זו היא פועלת לשדרוג מערך התחבורה הציבורית על ידי הוספת קווים חדשים, הגברת תדירות האוטובוסים והוספת נסיעות. במקביל, פועלת העירייה לשיפור מתמיד והוספת שבילי אופניים ומדרכות מוצללות ובטוחות להולכי הרגל".
עוד נמסר מהעירייה: "בנוגע למקומות חנייה, העירייה ביצעה עבודות פיתוח נרחבות לאורך הרחובות, ובכך מיצתה את התשתית הקיימת. יש לציין כי העירייה מחייבת את היזמים להקים מקומות חנייה בתחומי המגרשים הפרטיים, וזאת בהתאם לדרישות התקן הארצי המחייב".