שלום אורי. נשמח שתשתף אותנו כיצד עברה עליכם בסניף תקופת הקורונה?
הייתה עליה משמעותית בהזמנות של משלוחים והיה לנו עומס, לכן גם גייסנו יותר עובדים. הסטריליות והניקיון עלו רמה, כל עובד חדש שנכנס קיבל הדרכה מעמיקה וכולם עבדו עם מסיכות, כובעים וכפפות למשך כל התקופה. פיצה בבאר שבע היא מזון מאוד אהוב ומבוקש ולכן עשינו את מירב המאמצים כדי לספק ללקוחות את החוויה של פיצה חמה וטעימה עד הבית בימים הלא פשוטים של הקורונה.
אם לא היית מנהל סניף, מה היית רוצה להיות?
השאיפה שלי היא להתקדם כאן, ברשת פיצה האט, לתפקיד הכי גבוה ואולי אפילו להיות מנהל רשת. באופן כללי, תחום המסעדנות מדבר אליי מאוד והייתי שמח בעתיד לפתוח עסק עצמאי של מזון.
איך אתה אוהב את הפיצה שלך?
הפיצה המועדפת עליי היא פיצה עם פטריות ובטטה, וזו יכולה להיות הפיצה הדקה או הפיצה העבה שלנו – לא משנה לי. הצלחתי להדביק את כל העובדים בשילוב הזה.
בתור מנהל סניף שנמצא סביב פיצות כל היום - האם לא נמאס לך כבר לאכול פיצות?
ממש לא, אני כל פעם מנסה משהו חדש ותוספות חדשות. אי אפשר בלי פיצה.
האם משהו בצורת העבודה השתנה בעקבות הקורונה?
הייתה עליה משמעותית במשלוחים של פיצה בבאר שבע וכל העבודה נותבה לשם. יש לנו אפליקציה מעולה שמאפשרת לנו להעניק שירות טוב יותר, ולאחרונה היא שודרגה וניתן לראות באמצעות GPS איפה נמצא השליח. בצורה הזאת גם העובד במטבח וגם הלקוח יכולים לראות איפה נמצא השליח כדי שהפיצה תגיע ללקוח במהירות כשהיא עדיין חמה. היו מבצעים רבים, גם של הרשת וגם של הסניף.
מהי הפיצה הכי מבוקשת בקרב תושבי האזור?
הפיצה המועדפת על הלקוחות שלנו היא פיצה צ'יזי בייט, עם קצוות ממולאים בגבינת מוצרלה. התוספת הכי פופולרית היא זיתים.
מה השילוב הכי מוזר שביקשו מכם?
השילוב הכי מוזר שביקשו מאיתנו של פיצה בבאר שבע הוא פיצה עם אננס, חלפיניו ובולגרית. אבל אני חייב לציין שזה טעים.
ספר לנו סיפור מרגש או מצחיק אודות אירוע שקרה לכם בסניף?
לפני חודש-חודשיים היה לנו אירוע מאוד מרגש. פנתה אלינו עמותת "פורסים כנפיים", שזו עמותה לאנשים בעלי מוגבלות בגילאי 18-50 שיש להם מוסד כאן בבאר שבע. בגלל הקורונה לא היתה להם אפשרות לצאת מהמוסד והם חיפשו פעילות מעניינת ששוברת את השגרה, והם רצו לעשות יום בחסות פיצה האט. הם לקחו שני חדרים גדולים ועיצבו אותם עם מפות אדומות, ואני הבאתי להם לוגו של הפיצה, מדים וכובעים של העובדים וכמובן פיצות בתרומה.
איך אתם מתמודדים עם מתווה פתיחת המסעדות החדש?
כרגע הישיבה היא מחוץ למתחם בהתאם להנחיות התו הסגול – הישיבה מיועדת לכולם, באוויר הפתוח, אך השולחנות מרוחקים זה מזה ויש שמירה על מרחק. את ההזמנה מבצעים בתוך הסניף בכניסה מבוקרת.
למה הכי התגעגעתם כשהמסעדה הייתה פתוחה לישיבה?
התגעגענו לתקשורת הישירה עם הלקוחות, לרעש, לשמחה וגם למחמאות על הפיצה.