13 פבר' 2025
המייל האדום
חדשות באר שבע והנגב
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
בריאות
פנאי ואוכל
העסקים המומלצים
המיוחדים
כל הערים
חדשות באר שבע והנגב
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
בריאות
פנאי ואוכל
העסקים המומלצים
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
להתענג על כל פיצוח- בית קלייה בטעם של פעם
ב"בית הקלייה נווה זאב", כל פיצוח הוא חוויה. עם קלייה ידנית בשיטה עתיקה ואיכות שאין שנייה לה, המקום הזה הוא לא רק עסק - הוא סיפור של תשוקה אמיתית למקצוע. המנהל אבי אפנג'ר: "אנחנו מקפידים על האיכות הטובה ביותר כבר שלושה עשורים"
בשיתוף בית הקלייה נווה זאב
|
06.02.25
אבי אבטה ידע שהוא עומד למות, והשאיר לאהובתו מזכרת מרגשת
זה היה בסביבות השעה 10 בלילה בבית החולים. אבי אבטה, הבעלים של מסעדת רונג'אן, נאנק מכאבים וחש שלבו עומד לבגוד בו. הוא צילם את הצוואה האחרונה לבני משפחתו בטלפון הנייד שלו, עם מסר לאהבה הגדולה של חייו, אותה מצא בתאילנד
אלי לוי
|
05.02.25
טרגדיה במסעדה התאילנדית האהובה: בעל המקום נפטר במפתיע
אבי אברהם (אבטה), האיש שהיה המלך של האוכל התאילנדי באשדוד, הלך לעולמו בעקבות אירוע לבבי. הוא נפטר בגיל 54 בלבד, לאחר שניהל במשך שנים את המסעדה שנקראה על שם אשתו התאילנדית רונג'אן
לימור תורג'מן
|
03.02.25
מסעדות בבאר שבע - אלו החמש האהובות ביותר
האתר והאפליקציה של ontopo סיכמו את נתוני 2024 ובדקו את המסעדות הכי פופולריות בבירת הנגב. מיהן החמש שהכי אהבתם בשנה החולפת, ואילו סוגי אוכל קוסמים לבאר-שבעים? אלה הנתונים, ותוכלו גם להזמין מקום
גיל בן נון
|
29.12.24
טוקיו פינת חב"ד: האשה שמביאה את בשורת הסושי לחרדים
גאולה בן שטרית התייתמה מאמה בילדותה ונדדה בין מסגרות אומנה עד שהתאחדה עם אביה ואחיה. היא למדה עיצוב אופנה אבל חלמה על רולים עם שילובים משוגעים. עכשיו היא ממציאה מחדש את גלילי הסושי במסעדת בוטיק קטנה, דווקא בשכונה חרדית בדרום. ויש גם טיפים ומתכון
לימור תורג'מן
|
27.12.24
חוזרים לעמק יזרעאל: 3 מסלולי טיול ובית קפה קסום
שלושה מסלולים קסומים בעמק יזרעאל ובית קפה מסעדה בסגנון יווני שלא תרצו לפספס. שביל הפסגה בהר תבור – מסלול מעגלי קצר בנוף מרהיב, כנסיות עתיקות ושער הרוחות
עידן רז
|
12.12.24
אח, איזה ריחות: חנות התבלינים המיתולוגית של באר שבע חוגגת 70 שנה
היא עברה מחנות קטנטנה בשוק הצריפונים בעיר העתיקה בבאר שבע למותג 'תבליני מימון' הנמכר ביותר בישראל שחוגג 70 שנה. מה סוד ההצלחה? המנכ"ל והבעלים: "שומרים על קשר עם הלקוחות ונצמדים לשורשים"
יעקב לוי
|
02.12.24
אזור הבילוי הלוהט של באר שבע: 5 מקומות נפתחו במתחם ישפרו
מסעדה באווירת בוהו–שיק, מטבח פיוז'ן אסיאתי עם השפעות ישראליות בניצוחם של השפים משה בדישי ולידור חודדה, בר שיקי בליווי מוזיקה ותאורה רומנטית ובר קוקטיילים מטורף באווירה של ג'ונגל. בהשקעה כוללת של כ–40 מיליון שקל מתחם "ישפרו" בבאר שבע מתעורר לחיים וייתן מענה לחיי הלילה בבירת הנגב. מתחיל עידן חדש?
נחמה רחמים
|
29.11.24
פרידה כואבת: הקונדיטור האהוב של באר שבע הלך לעולמו
נפרדים מלוטר (רוני) פופליקר ז"ל, מבעלי 'קונדיטוריית מרטין' המפורסמת, שהלך לעולמו בטרם עת והותיר מורשת ענקית והמון געגועים. בנו טמיר: "אבא שלי היה איש של פשטות, צניעות, שהצליח לגעת בהרבה אנשים"
יעקב לוי
|
26.11.24
הפודטראק הזה נפתח לפני שבוע והוא כבר משגע את באר שבע
תכירו את 'הדבשת', שהתייצב לו למרגלות אנדרטת חטיבת הנגב, ואחראים עליו שלושה מילואימניקים, חברי ילדות: "זו היתה החצר האחורית והפכנו אותה לפנינה". קפצנו לראות למה המקום הזה הפך למקדש החדש של צעירי באר שבע
יעקב לוי
|
17.11.24
אפילו סרג'יו קונסטנזה היה מלקק אצבעות: קפצנו לבוקרשט הקטנה של באר שבע
לא צריך להרחיק עד רומניה: מסעדת 'בוקוריה', על טהרת המטבח הרומני בבאר שבע, מציעה מאכלים אותנטיים פשוט ללקק את האצבעות. בעלת המסעדה נטשה: "מכינים מאכלים מכל הלב ובאהבה". הגענו לטעום
יעקב לוי
|
13.11.24
הטורטיה המקסיקנית כבשה את באר שבע: 5 מקומות מעולים בעיר
אם בעבר באר שבע התגאתה בדוכני הפלאפל והשווארמה, הגיעה הטורטייה וכבשה את ליבם וקיבתם של הסועדים עם אבוקדו, שלל רטבים וממרחים, ובעיקר מיקס של בשרים עסיסיים. קבלו חמישה מקומות לוהטים
יעקב לוי
|
08.11.24
בבסיסי צה"ל בנגב יודעים: תומר דדון והפיצריה שלו תמיד שם בשבילם
בעלי הפיצריה הוותיקה "פיצה הגשר" תורם לחיילים מכל הלב ולא מבין על מה המהומה: "זו ערבות הדדית ואני עושה את זה בכיף". קפצנו לבקר אצל תומר דדון, איש מופלא ובאר-שבעי נדיר
יעקב לוי
|
05.11.24
בקרוב נאכל עוגות בבניין העתיק הזה בבאר שבע? נראה מי ירים את הכפפה
חלום הפטיסרי בעיר העתיקה של באר שבע יוצא לדרך: חברת "יעדים" קיימה אירוע חשיפה למבנה לשימור בעיר העתיקה עבור יזמי קולינריה לקראת פרסום מכרז לפתיחת בית עסק מתחום הפטיסרי והקפה במבנה לשימור בבעלות העירייה
עודד בר-מאיר
|
04.11.24
בית הפול בבאר שבע חוגג 72 שנה, קפצנו לטעום
בשנת 1952 פתחו סבא סמי וסבתא אלגרה צריף קטן, והחליטו שאת מתכון הפול הסודי שלהם כדאי שיטעמו כולם בבאר שבע. פגשנו את דור ההמשך שמנהל היום את בית הפול, מוסד שאת הטעמים שלו כל באר שבעי מכיר
יעקב לוי
|
29.10.24
המנגליסטים הכבדים החליטו: זאת השיפודיה הכי טובה בארץ, והכי זולה
מבחוץ היא לא מרשימה, אבל "עזרא ובניו" באזור היא מזמן מוסד. 11 ילדים, 65 נכדים ועזרא אחד (למרות שאם תצעקו 'עזרא' כולם יענו) מפעילים אותה ואת סניפיה. אפילו המבקר הקשוח, ניב גלבוע, הופתע, גם מהמחירים. יצאנו לדבר עם עזרא המקורי
שי שגב
|
25.10.24
הפודטראק של יוני בעומר מסתיר סוד מרגש
עגלת הפודטראק הכסופה "יחדיו" המוצבת בסמוך לפארק ההיי–טק בעומר מושכת מיד תשומת לב. כשמתקרבים מקבלים יחס אישי וחביב מיוני אפרת, השף שמנצח על התפריט. והוא הכי גאה באתגר שלקח להוביל מיזם חברתי שיש לו תרומה לקהילה
עודד בר-מאיר
|
13.10.24
נטלי תורג'מן עושה את זה בפעם השלישית בגיל 40
מאז שהלב שלה נשבר בטלוויזיה לאחר שקיבלה סירוב מגיא גיאור ב'רווק' , הספיקה כוכבת הריאליטי נטלי תורג'מן להינשא פעמיים, לחבוק ילד ולגלות את התשוקה לאפייה. עכשיו, רגע לפני שתינשא בשלישית, היא מספרת איך זה מרגיש כשאומרים לך "לא" מול מדינה שלמה ולמה היא לא מתייאשת מאהבה. ויש גם מתכונים קלילים להתחיל מתוק את השנה
מירב שלמה מלמד
|
02.10.24
שביל הבריחה: 7 מסעדות רומנטיות שישדרגו לכם את הדייט
הגיע הזמן לקחת אוויר, לשריין בייביסיטר ולצאת לדייט זוגי במוד אחר. הנרות כבר מחכים לכם על השולחנות
דנה יופה
|
30.09.24
אורי כהן מכין את הבאגט הכי טעים של באר שבע
מה סוד הקסם של "הבאגט של אורי", שהפך לסנדוויץ' האולטימטיבי, בין המבוקשים בנגב? אולי זה היחס האישי לכל לקוח גם אחרי 38 שנים, ואולי המנות שטסות כמו סרט נע במפעל, חמות, טריות ומפתות
יעקב לוי
|
29.08.24
כתבות נוספות