● מתי מתחילה השבת שלך?
"בתקופה הזו אני עוסקת כל השבוע בארגון התחרות 'קולות העתיד' של הסינפונייטה הישראלית באר־שבע במטרה למצוא את דור העתיד של הסולנים הקלאסיים. בנוסף לארגון התחרות אני גם שרה במקהלת 'יואב' וכל יום שלישי אני חוזרת הביתה בחצות. לכן, ימי רביעי מוקדשים כמעט תמיד לקניות לשבת. ביום חמישי אני כבר מתחילה להכין את הסלטים והקינוחים, וביום שישי בבוקר אני כבר מבשלת את הארוחה".
● מי מכין ומה מכינים לשולחן השבת?
"אני תמיד מכינה דגים. בעלי לא מוותר על זה. את שאר התפריט והפינוקים אני בונה בהתאם לאורחים שמגיעים. אם לדוגמה, יש לי אורחים מרוקאים, אני אכין להם דגים חריפים עם גרגירי חומוס וסלטים מרוקאים. הבן שלי מאוד אוהב מטבוחה שאני מכינה וגם סלטים של גזר ופלפלים".
● מה המאכל המועדף על שולחן השבת?
"המאכל האהוב על כולם הוא דגים מרוקאים. זה הבסיס לכל ארוחה אצלנו. כולם אוהבים גם כתף בתנור, פשטידות אישיות קטנות, סלטים מבושלים וגם 'אמפאנדוס' עם בשר וירקות".
● הולכים לבית הכנסת?
"לפעמים, בעיקר בחגים ובאירועים".
● את מצליחה לנוח בשבת?
"אחרי שמסתיימת הארוחה בשישי וכל האורחים הולכים, אני מצליחה לנוח. בימי שישי בדרך כלל אנחנו מבלים עם חברים ונחים, וכמעט כל מוצאי שבת אני הולכת להאזין לקונצרט של הסינפונייטה. אני מאוד אוהבת קונצרטים ומשתדלת לבוא לקונצרטים של כל הסדרות של התזמורת. רק השבוע, אלי ואני הלכנו ל'לטינו־אמריקנו', קונצרט מהסדרה 'צלילים מהגלובוס', והיה פשוט מדהים".
● מהו בילוי השבת המשפחתי המועדף מבחינתך?
"אנחנו מאוד אוהבים לעשות הליכה בחוץ, לנסוע לתל־אביב או להרצליה ולפגוש חברים. אנחנו אוהבים מאוד גם להעביר את השבת בים המלח. בימים שאנחנו לא נוסעים, אנחנו מארחים חברים אצלנו בבית".
● זיכרון ילדות מיוחד מהשבת?
"זיכרון הילדות שלי מהשבת זה שולחן השבת עם ההורים ועם כל הילדים והנכדים. שולחן גדול כראוי למשפחה ברוכת ילדים במרוקו. אמא שלי היתה מכינה אוכל מרוקאי משובח ולחם ביתי. היא היתה בשלנית מדהימה. אני זוכרת שאחרי הארוחה היינו יושבים על הספה, שותים תה ועוגיות, והיינו נשארים עד שהיינו נרדמים בידיים של ההורים. זה היה הכי כיף להירדם אחרי ארוחת שישי כשכולם שמחים ושבעים".