העיתונאי, מנחם הורוביץ, והשף שאול בן אדרת, הגיעו השבוע לביקור ברהט. השניים חיפשו אוכל בדואי אותנטי וקפצו לעיר הדרומים לקצת טעימות.
סברייה וחוסנייה, תיירניות ״קסם המדבר" שמובילים הרשות לפיתוח הנגב, מרכז סוויץ' ומשרד החקלאות ופיתוח הכפר, אירחו אותם ביד רחבה והסבירו להם על המסורת הבדואית.
את הסיור ברהט התחילו השניים במפעל נזיד תעשיות מזון ומשם המשיכו לבית של חוסנייה שם זכו לטעום את האוכל הבדואי המסורתי וזכו לחוויות רבות. היה טעים.